Schuurhuis

De infra en groen materieel specialist

Schuurhuis

Schuurhuis

Schuurhuis BV, dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector.

over Schuurhuis

Wij zijn Schuurhuis, dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de kwaliteit van je apparatuur en gereedschap. Daarom bieden wij niet alleen topkwaliteit producten aan, maar staan wij ook bekend om onze uitstekende service en dienstverlening.

Wij zijn trots om een waardevolle partner te zijn voor bedrijven in de GWW-sector. Door onze jarenlange ervaring en expertise in deze sector, begrijpen wij de uitdagingen en behoeften van onze klanten als geen ander. Door onze producten en diensten af te stemmen op de specifieke eisen van elk project, helpen wij onze klanten om hun werkzaamheden veiliger, efficiënter en winstgevender uit te voeren. Kortom, bij SCHUURHUIS BV kan je rekenen op topkwaliteit producten en uitstekende service en dienstverlening. Wij zijn er om jouw project tot een succes te maken.

Geschiedenis

Richard (eigenaar) . . . .

Toekomst

De toekomst is….
Wat wij nog willen…
Rol voor Van Klompenburg

De rol van Van Klompenburg

Van Klompenburg is verantwoordelijk voor de inrichting en aansturing van de administratie. Hierbij is veel aandacht voor het zo efficiënt mogelijk inrichten van de administratieve processen. Er wordt goede ondersteuning geboden bij het voeren van de administratie.

Tot slot verricht Van Klompenburg de meest voorkomende accountancy- en advieswerkzaamheden, de salarisadministratie en ook maken wij gebruik van de ICT diensten die geboden worden. Alles onder één dak. Samen timmeren wij aan de weg.