High-clean.com BV

uw specialist in telescopische wasborstels

High-clean.com BV

High-clean.com BV

Telescoopstelen voor het schoonmaken van hoge ramen, zonnepanelen,
terrasoverkappingen, houtwerk, etc.

over High-clean.com BV

Met het oog op een voordelig maar kwalitatief hoogwaardig systeem voor het particulier gebruik, zijn wij, twee broers uit Putten, begin 2016 begonnen met de ontwikkeling van telescopische wasborstels. Reden hiervoor was de eerdere aanschaf van een telescoopsteel die niet aan de verwachtingen voldeed. De steel schoof terug tijdens gebruik en de slang bleef overal achter hangen. Wij waren van mening dat dit veel beter en gebruiksvriendelijker kon, dit was dan ook de eerste stap in de ontwikkeling van onze telescopische wasborstels. Na alle punten op papier te hebben gezet waaraan onze telescoopstelen moeten voldoen, zijn we begonnen met de productie.

Webwinkel gelanceerd

Trots op ons product lanceerden wij onze webwinkel in juli 2016, sindsdien hebben wij al vele klanten naar tevredenheid beleverd. Om onze service nog meer te verbeteren, behaalden wij in november 2016 het begeerde “WebwinkelKeur-certificaat”. Dit certificaat toont dat wij handelen volgens de meest recente eisen op het gebied van betrouwbaarheid en service, met als doel tevreden klanten te bereiken en te behouden. Begin 2018 behaalden wij het certificaat van Trusted Shops GmbH, om ook te voldoen aan de internationale verwachtingen die men in het buitenland aan een webshop stelt.

Nieuwbouw

In 2021 betrokken wij ons net nieuw gebouwde pand aan Tweespan 41 te Zeewolde. Hier kunt u onze showroom bezoeken (op afspraak), en vanuit hier worden iedere werkdag de bestellingen verstuurd. Met gepaste trots kunnen we melden dat we hier klimaatneutraal te werk gaan. Dankzij onze zonnepanelen kunnen wij het hele jaar door verwarmen, koelen, opladen en werken, waarbij er onder aan de streep 0 op de teller staat!

Contact

Open de website: www.high-clean.com

De rol van Van Klompenburg

Van Klompenburg heeft ons vanaf het ontstaan van onze onderneming geadviseerd, vanaf het moment van kiezen van de bedrijfsvorm, tot handige tips m.b.t. het administratiesysteem. Toen Van Klompenburg hoorde dat wij facturen nog in Excel maakten, was de reactie: “willen jullie daar onmiddellijk mee stoppen!”. Het advies om over te gaan op administratiesysteem SnelStart was een bijzonder goede investering in tijd en overzicht.

Wij zijn in contact gekomen met Van Klompenburg door mede-eigenaar Johan Stip. De afgelopen jaren heeft Van Klompenburg ons op veel vlakken geholpen, btw-aangiftes, salarisverwerking, subsidieaanvragen, jaarrekeningen opstellen en sinds kort ook ICT ondersteuning.

Eigenaar Henry: “Uiteraard wil elke ondernemer groeien. Alhoewel er veel variabelen zijn die groei kunnen beïnvloeden, zijn wij er van overtuigd dat Van Klompenburg een betrouwbare partner is die met haar toegevoegde waarde ons hierin kan ondersteunen.”