Diensten

Agrarisch advies 

agrarisch advies

Van Klompenburg & Bonestroo uit Oldebroek en Elspeet is ook uw adviseur in de agrarische sector. Onze agrarische adviseurs beschikken over een jarenlange ervaring op landbouwgebied. Zij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in deze sector.

Gespecialiseerde adviseurs

Ondernemen is het beste uit uw bedrijf halen. Ook technische resultaten zijn daar bij van belang. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde adviseurs. Die u hierbij ondersteunen door middel van een bedrijfsanalyse en het opstellen van een ondernemingsplan.

Door middel van deze adviezen krijgt u inzicht in de toekomstmogelijkheden van uw onderneming.

Ook de gebruikelijke jaarlijkse werkzaamheden verzorgen wij natuurlijk. Zoals de GDI-opgaaf (landbouwtelling) en uw financiële en belastingzaken. Voor alle zaken één contactpersoon.

Agrarisch advies Oldebroek of Elspeet

Kom vrijblijvend langs op ons kantoor in Oldebroek of Elspeet en wij geven u agrarisch advies en bespreken de mogelijkheden.

contact button

Maatregelen Coronavirus


Beste klanten,
Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

Verhuizing
Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek