Diensten

Salarisadministratie 

Van Klompenburg - Bonestroo-137

Het is belangrijk dat uw medewerkers hun salaris op tijd ontvangen. En hun salarissen dienen op de juiste manier te zijn berekend. Een goede basis voor tevreden medewerkers en dat vinden u en wij belangrijk. Uiteraard dienen de bijbehorende verplichtingen richting de Belastingdienst ook op tijd te zijn geregeld.

Salarisadministratie vanaf het begin

Het voorgaande kan worden gerealiseerd door ons uw salarisadministratie van begin tot eind te laten verzorgen. U levert de gegevens aan van uw werknemers en wij zorgen vervolgens voor de verwerking van de juiste loonstroken en de aangifte loonheffingen.

Online applicatie

Voor het verzorgen van uw personeels- en salarisadministratie werken wij met Loket.nl. Deze online applicatie biedt de mogelijkheid om alle gegevens met betrekking tot de personeels- en salarisadministratie, verlofregistratie, verzuimregistratie en arbeidsvoorwaarden op een toegankelijke manier bij de hand te hebben. Binnen deze online applicatie bieden wij ook zogeheten HRM-modules aan. Deze modules bieden u en uw medewerkers de mogelijkheid om alles rond zaken als verlof, verzuim, jubilea, arbeidsovereenkomsten en dergelijke op de juiste manier te kunnen registreren en met elkaar te kunnen delen. U en uw medewerkers hebben hierdoor op elk gewenst moment volledig inzicht in de genoemde zaken.

Personeel- salarisadministratie in Oldebroek

Het verzorgen van uw personeels- en salarisadministratie omvat wat ons betreft meer. Wij kunnen u ook bijstaan bij het opstellen van de arbeidsovereenkomsten tussen u en uw medewerkers, bij het regelen van al het benodigde met uw pensioenfonds en met alles rond werknemersverzekeringen, waaronder een ziekteverzuimverzekering.

Mocht het op personeelsgebied een keer tegenzitten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk ook bijstaan bij ontslagprocedures en/of reïntegratietrajecten. Heeft u vragen met betrekking tot personeels- en salarisadministratie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

contact button

Maatregelen Coronavirus


Beste klanten,
Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

Verhuizing
Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek