Veluws Groenburo

Specialisten op het gebied van tuinaanleg. Zakelijk en particulier.

Veluws Groenburo

Groen & civiele techniek

Tuinaanleg, terreinonderhoud en gladheidsbestreiding

over Veluws Groenburo

Veluws Groenburo is een veelzijdig hoveniersbedrijf. Zij zijn actief bij particulieren maar ook bij grote bedrijfsmatige projecten. Onder de werkzaamheden vallen onder andere tuinaanleg, boomverzorging, bestratingen, civiele techniek en gladheidsbestreiding.

Veluws Groenburo is opgericht door Daniël de Haan. Daniël heeft jarenlange ervaring in deze sector en heeft projecten geleid van klein tot groot. In 2023 is Daniël de onderneming gestart. Hier komt ook de samenwerking met Van Klompenburg om de hoek kijken. Zij zijn verantwoordelijk voor de automatisering binnen het Veluws Groenburo en Van Klompenburg voorziet in de administratie en ICT behoefte.

Open de website

De rol van Van Klompenburg

Van Klompenburg is verantwoordelijk voor de inrichting en aansturing van de administratie. Wij hebben het Veluws Groenburo geholpen met de administratieve opstart en hebben educatie gegeven aan het personeel. Daarnaast heeft Van Klompenburg ICT apparatuur geleverd en geconfigureerd waarmee het Veluws Groenburo data veilig kan opslaan in de cloud. Ook heeft Van Klompenburg geholpen met e-mailfunctionaliteiten en websites.