Van Wijhe interieurs

Ontwerper, producent en leverancier van maatwerk-interieurs en maatwerkkeukens

Van Wijhe Interieurs

Van Wijhe Interieurs

maatwerk-interieurs en maatwerkkeukens

over Van Wijhe Interieurs

Ruim, modern en licht

Onze 1800 m² grote meubelfabriek biedt alle ruimte en licht die we nodig hebben. Het bestaat uit een opslag van binnenkomende materialen, de werkruimte zelf en een aparte ruimte voor de opslag van producten die gereed zijn.

Deze indeling zorgt voor een duidelijke en overzichtelijke routing en een efficiënt proces. We kunnen hier ook grote opdrachten en meerdere opdrachten tegelijk aan.

Modern machinepark, ouderwets vakmanschap

In onze meubelfabriek werken we met een modern machinepark. Dit bestaat onder meer uit een CNC-bovenfrees en een CNC-zaagmachine, 2 formaatzaagmachines, een kantaanlijnmachine met airtec-systeem en – voor massief hout – diverse freestafels en schaafmachines. Ons productieproces is gericht op zo min mogelijk afval. We combineren dit moderne machinepark met ouderwets vakmanschap, oog voor detail en een betrouwbare dienstverlening.

Geschiedenis

Gerrit van Wijhe (1981) is in 2002 als ZZP’er begonnen. Al snel was er behoefte aan een werkplaats voor zijn meubelmakerij. Door de vele opdrachten was er behoefte aan geschoold personeel en moderne machines. Nu heeft Van Wijhe interieurs 10 personeelsleden die zich gespecialiseerd hebben in de meubelmakerij en werken zij moet de nieuwste apparatuur en volgens de laatste trends.

De rol van Van Klompenburg

Gerrit van Wijhe:

Van Klompenburg heeft een nuchtere aanpak. Een vast contactpersoon waar je goed mee kan sparren. Ze blijven naast de ondernemer staan en geven het gevoel dat je dezelfde pet op hebt.

Toen de stap van eenmanszaak naar BV kwam is Van Klompenburg aangeschoven. Toen hebben we de BV structuur goed neergezet en een paar jaar later volgde de nieuwbouw van ons pand. Van Klompenburg heeft toen meegeholpen met de financiering en diverse subsidies. Verder spelen ze een belangrijke rol bij de toekomst visie en investeringen.

Doorlopend helpt Van Klompenburg mij met fiscale zaken, inzicht in kwartaal- en jaarcijfers alsmede contracten en verloning van personeel.