Skip navigation MENU

Inzicht in uw financiële situatie

Met de administratieve dienstverlening van Van Klompenburg

Als ondernemer is het prettig, maar ook noodzakelijk inzicht te hebben in de financiële positie van uw bedrijf. Pas dan kunt u beslissingen nemen, uw bedrijf aansturen en laten groeien. Dit inzicht begint bij een goed onderhouden boekhouding, uw financiële administratie. Als MKB-er of MKB+ ondernemer in Oldebroek of omliggende regio heeft u behoefte aan tussentijdse rapportages, prognoses, begrotingen en als sluitstuk uw jaarrekening. Als zzp’er kunt u heel andere behoeftes hebben en heeft u wellicht voldoende aan een mondelinge tussenstand en/ of enkel een jaarrekening.

Bij Van Klompenburg vinden wij het belangrijk om naast u te staan in uw administratieve dienstverlening. Wij kijken niet alleen naar uw feiten en cijfers. Op betrokken en professionele wijze denken wij ook met u mee voor de toekomst van uw onderneming. Wij helpen u als administratie kantoor waar dat kan en nodig is.

Financiële administratie

Een correcte belastingaangifte is afhankelijk van een goed georganiseerde financiële administratie. Als ondernemer wil u immers niet teveel betalen. Met een ervaren belastingadviseur in huis worden de mogelijkheden van wet- en regelgeving rondom belastingaangifte op correcte wijze voor u toegepast. Zo weet u zeker dat u als ondernemer een zo hoog mogelijk rendement kunt behalen.

Vragen over uw financiële administratie?

De koffie staat klaar!

Neem contact op

Flexibel in welke dienstverlening u afneemt

Of het nu uw volledige administratie betreft of ondersteuning bij het opzetten, inrichten en beheren van (een deel van) uw administratie. Vanuit Oldebroek of bij u op kantoor. Samen met onze medewerkers bieden wij u een flexibele administratieve dienstverlening aan. Passend bij u als ondernemer, de fase waarin u zich bevindt en vragen die bij uw onderneming horen.

Snelstart

Als administratiekantoor werken wij met de boekhoudsoftware van Snelstart. Deze software is eenvoudig, gebruikersvriendelijk en efficiënt. De efficiency van deze software sluit aan bij een “volledig” geautomatiseerde boekhouding, van invoer tot controle. Als leverancier van Snelstart kunnen wij de software tegen aantrekkelijke prijzen aan u leveren.

In minder tijd heb je inzicht in de echte cijfers én staat alles goed voor de Belastingdienst.

  • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
  • Geschikt voor elk type bedrijf
  • Altijd up-to-date door automatisering
  • Transparante all-in-prijs, geen verborgen kosten

Als ondernemer heeft u altijd inzicht in up-to-date cijfers en als accountant kunnen wij uitgebreid boekhouden en eenvoudig samenwerken.

Advies voor in uw situatie

In welke fase kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

Wij werken met en zijn leverancier van:

 

Lid van: