Van Klompenburg en Bonestroo

Wie zijn wij? 

Steven van Klompenburg Linkedin Steven van Klompenburg

Steven Klompenburg

Mijn werkzame leven begon bij een accountantskantoor in Nunspeet, waar ik het vak begon te leren. Daarna heb ik nog bij enkele andere accountantskantoren gewerkt, verspreid over de Veluwe. Tussendoor heb ik nog enkele jaren als controller/CFO gewerkt bij een groot handels- en transportbedrijf. Waar ik dus werkzaam was als ondernemer. Hierdoor kan ik mij heel goed verplaatsen in de ondernemer en zo met hem meedenken in het ondernemen. Wij spreken dus de taal van de ondernemer.

Mijn studie heb ik gevolgd bij Markus Verbeek Praehep te Zwolle. Daarnaast heb ik veel aanvullende opleidingen gevolgd. Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld als iemand met een helikopterview over een bedrijf. Hierdoor kijk ik altijd naar het geheel van een bedrijf en niet naar een specifiek onderdeel. Dit is belangrijk omdat alles aan elkaar hangt. De organisatie moet in zijn geheel kloppen. Het maakt niet uit of het nu fiscaal, financieel, verzekeringen of automatisering betreft.

Sinds 2006 ben ik als zelfstandige verder gegaan als administratie- en advieskantoor Van Klompenburg & Bonestroo. Samen met mijn collega’s adviseer ik van hieruit nu onze klanten over de gehele Veluwe. Met name er voor zorgen dat alles goed loopt binnen een bedrijf is elke keer weer een uitdaging. De grote mate van betrokkenheid en het persoonlijke contact maken dat ik mijn werk zo leuk vind. Ik ben voor no-nonsense. Ik ben zelf ook ondernemer en weet dus wat mijn klanten bezig houdt. Dit blijkt ook uit het feit dat steeds meer mensen kiezen voor ons kantoor. Ik heet u hartelijk welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken met ons.

Johan Stip 

Johan Stip

Het is al weer een lange tijd geleden dat ik een bijzondere interesse ben gaan ontwikkelen voor cijfers en regels en de combinatie daarvan. Dit liep al als een rode draad door mijn studietijd heen. Een studietijd die begonnen is met de Lagere en de Middelbare Detailhandelschool, die vervolgd werd met een bedrijfseconomische opleiding aan de Christelijke Hogeschool Windesheim en een opleiding tot Register Belastingadviseur aan de Federatie Belastingacademie en die ik begin 2004 succesvol mocht afronden met de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden.

De interesse voor cijfers en regels is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een passie daarvoor. En dan in het bijzonder als het gaat om belastingtechnische zaken. We weten allemaal dat we op een of andere manier belastingen moeten betalen, maar het is voor mij iedere dag weer een uitdaging de belastingdruk voor mijn klanten te minimaliseren, voor hen fiscale kansen te benutten en voor hen onnodige risico’s te voorkomen.

Intussen heb ik veel mensen, zowel privé als zakelijk, en bedrijven mogen begeleiden als het gaat om hun administratie, financiën, juridisch zaken en hun belastingen. Of misschien beter gezegd, hen op al die terreinen mogen ontzorgen. Want ik heb gemerkt dat velen juist daar behoefte aan hebben. Of het nu gaat om een (vermogende) particulier, een ondernemer, een directeur-grootaandeelhouder, een medicus of noem maar op. Ze blijken allemaal behoefte te hebben aan een gedreven financiële en belastingtechnische vertrouwenspersoon, die hen op een persoonlijke, laagdrempelige en toegankelijke manier ontzorgt op alle genoemde terreinen. En juist die manier van werken, geeft mij iedere dag volop energie.

contact button

Maatregelen Coronavirus


Beste klanten,
Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

Verhuizing
Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek