Diensten

Stamrecht BV 

stamrecht
Ook met een stamrecht BV bent u bij Van Klompenburg en Bonestroo uit Oldebroek aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een jarenlange ervaring met de oprichting van stamrecht BV’s en het adviseren, begeleiden en ondersteunen van de aandeelhouders van stamrecht BV’s. Dit bestaat uit het verzorgen van:
krul vkebde financiële administratie;
krul vkebde jaarrekening;
krul vkebde notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders;
krul vkebde aangifte vennootschapsbelasting.

Werkzaamheden Stamrecht BV

Voor deze werkzaamheden hanteren wij voor een “zuivere” stamrecht BV een tarief vanaf € 475, exclusief BTW.

Indien sprake is van een reeds ingegane stamrechtuitkering, kunnen wij ook de actuariële berekening, de loonadministratie en de aangifte loonheffingen van de stamrecht BV voor u verzorgen.

contact button

Maatregelen Coronavirus


Beste klanten,
Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

Verhuizing
Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek