Overweegt u om de financiële administratie zelf te gaan verwerken en bent u op zoek naar een betaalbaar, praktisch en functioneel Van Klompenburg - Bonestroo-143boekhoudpakket? Van Klompenburg & Bonestroo is dealer van het softwarepakket SnelStart. Voor u is dit interessant omdat wij korting kunnen geven.

Onze medewerkers hebben in de loop der jaren veel ervaring met SnelStart boekhoudsoftware opgebouwd. Graag richten zij de administratie voor u in. Bovendien kent SnelStart boekhoudsoftware een praktische uitwisselingsmogelijkheid, zodat de verdere verwerking van uw administratie tot en met de aangifte zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden.

Ook kunt u uw boekhouding geheel online voeren met SnelStart boekhoudsoftware. Dan kunt u altijd, op ieder gewenst moment, werken aan uw boekhouding en wij kunnen er ook altijd bij zonder dat wij u lastig hoeven te vallen. U kunt aan uw eigen werk blijven. U kunt Snelstart 3 maanden gratis proberen. Neem geheel vrijblijvend contact op!

Download hier de SnelStart brochure.

 

Maatregelen Coronavirus


Beste klanten,
Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

Verhuizing
Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek