Skip navigation MENU

Salarisadministratie Kampen

Bij Van Klompenburg en Bonestroo weten we hoe lastig het kan zijn om uw salarisadministratie goed te regelen. En laat dat nu net een van de belangrijkste financiële onderdelen van uw bedrijf zijn. Heeft u ook hulp nodig met salarisadministratie in Kampen of heeft u vragen? Schakel ons dan in! Wij weten hoe belangrijk het is dat medewerkers op tijd hun salaris krijgen en dat de salarissen ook nog eens op de juiste manier worden berekend. Voor hulp op het gebied van salarisadministratie, zit u bij ons meer dan goed. Wij nemen al uw zorgen uit handen!

Hoe gaat salarisadministratie Kampen in zijn werk?

Van Klompenburg en Bonestroo is uw partner voor salarisadministratie in Kampen. Wij verzorgen namelijk uw salarisadministratie van begin tot eind. U zorgt voor de benodigde gegevens en wij regelen de rest. Dat houdt onder meer in dat wij voor de verwerking van de loonstroken verzorgen. Daarnaast zorgen wij ook voor de aangifte van de loonheffingen. Maar dat is nog niet alles, uw salarisadministratie is namelijk meer dan dat. Wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Voor alles op het gebied van salarisadministratie in Kampen zit u bij ons dus meer dan goed!

Online applicatie

Om uw personeelsadministratie zo efficiënt mogelijk te regelen, werken wij met een online applicatie; Loket.nl. Onze salarisadministrateurs weten alles van de applicatie. Dankzij de applicatie heeft u altijd snel en gemakkelijk het overzicht. In deze applicatie vindt u zaken als arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie, verzuimregistratie, verlofregistratie en meer. Ook medewerkers kunnen gebruik maken van de applicatie door middel van de HRM-modules. Medewerkers kunnen zelf gemakkelijk zaken registeren en delen. Denk bijvoorbeeld aan verlof, verzuim, overeenkomst enzovoorts. De online applicatie maakt salarisadministratie in Kampen een stuk gemakkelijker!

Hulp nodig bij salarisadministratie in Kampen? VKEB helpt u graag

Bent u gevestigd in de regio Kampen en heeft u hulp nodig met salarisadministratie? Van Klompenburg en Bonestroo helpt u graag. Wij maken uw salarisadministratie een stuk eenvoudiger. Wij zijn zelf niet gevestigd in Kampen, maar in Oldebroek, op slechts een kwartiertje rijden. U vindt ons kantoor aan de Elzenweg in Oldebroek. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Meer dan een administratiekantoor

Onze diensten

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Wij werken met en zijn leverancier van:

Lid van: