Salarisadministratie Elburg

VKEB helpt u graag!   Of stuur ons een bericht:
  Vul onderstaand formulier en wij nemen contact
  met u op.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

  Van Klompenburg en Bonestroo wordt door
  klanten beoordeeld met een 10 uit 10 op basis
  van 2 recensies  Hulp nodig bij uw salarisadministratie in Elburg? Van Klompenburg en Bonestroo is een ervaren administratiekantoor, gevestigd in Oldebroek en helpt u graag. Onze salarisadministrateurs staan iedere dag voor u klaar en kunnen op iedere vraag een antwoord geven. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de financiële kant van uw bedrijf op orde te hebben. Daarbij is het belangrijk dat de lonen op een correcte wijze worden berekend en dat uw personeel hun salaris op tijd ontvangt. Van Klompenburg en Bonestroo helpt u graag met uw salarisadministratie in Elburg.

  Online applicatie

  Uw salaris- en personeelsadministratie voeren wordt heel gemakkelijk doordat we werken met de online applicatie loket.nl. U levert de benodigde gegevens aan en wij zorgen voor een juiste verwerking van deze gegevens. Op deze manier heeft u alle zaken toegankelijk en snel bij de hand. Denk aan salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden, verzuimregistratie, verlofregistratie en tal van meer zaken. Dankzij de HRM-modules kunnen medewerkers eenvoudig zaken als verlof en verzuim delen. Salarisadministratie in Elburg kan dus heel eenvoudig geregeld worden!

  Salarisadministratie Elburg: Schakel VKEB in!

  Wilt u uw salarisadministratie in Elburg op een juiste manier regelen? Schakel dan administratiekantoor Van Klompenburg en Bonestroo in. Ons kantoor vindt u aan de Elzenweg 3 in Oldebroek, maar wij helpen ook al vele klanten in Elburg. Naast salarisadminstratie in Elburg, kunt u ook voor tal van andere zaken een beroep op ons doen. Denk aan belastingadvies, administratieve dienstverlening, agrarisch advies, vermogensbeheer et cetera. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

  Maatregelen Coronavirus


  Beste klanten,
  Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

  Verhuizing
  Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek