Recensies

Annelies Bakker

Annelies Bakker

foto Annlies Bakker Tekst

‘Van Klompenburg, een betrouwbare adviseur’

De garage achter zijn woonhuis aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek was door Steven van Klompenburg omgetoverd tot kantoor. Dat was de plek waar ik hem in 2006 voor het eerst ontmoette. Ik werkte als freelance redacteur bij een huis-aan-huis-krantje en maakte een artikel van deze startende ondernemer. Hij deed de administratie voor diverse bedrijven. Vol enthousiasme vertelde hij over zijn plannen. Na een aantal jaren in dienst te zijn geweest bij een gerenommeerd accountantskantoor, gevolgd door enkele jaren waarin hij een rol vervulde als dé financiële man bij een gerenommeerde ondernemer uit de regio, vond Van Klompenburg dat het tijd werd om zelfstandig verder te gaan.

In 2009 nam ik de stap om zelfstandig te gaan werken als tekstschrijver en fotografe. Ik werk onder andere als hoofdredacteur voor het vakblad De Loonwerker, dat zowel in Nederland en in België uitkomt. Daarnaast heb ik nog een website dat zich richt op windenergie (www.windenergie-nieuws.nl) en ben ik in het bezit van een database met gegevens van meer dan 2.000 windturbines die in Nederland geïnstalleerd zijn. Deze database houd ik actueel en veel partijen zijn geïnteresseerd in deze gegevens.

Na wat wikken en wegen nam ik in 2009 contact op met Van Klompenburg want ik had iemand nodig die mijn boekhouding ging doen. In dat jaar was ik namelijk ook zelfstandig ondernemer geworden. Hoewel het logischer zou zijn geweest om in mijn woonplaats Heerde een accountant te zoeken, gaf ik toch de voorkeur aan Van Klompenburg. Waarom?
Heel eenvoudig. Je loopt namelijk heel makkelijk bij hem binnen, maar dat is niet het enige. Van Klompenburg is deskundig, professioneel en goed op de hoogte van allerlei regels, waaronder de fiscale regels. “Ga jij nu maar doen waar jij goed in bent! Dan doe ik dat waar ik goed in ben”! Dat riep hij mij een keer toe. En dat deed ik. Van Klompenburg staat voor zijn klanten en is betrouwbaar.

In 2015 besloot ik als zelfstandig ondernemer zonder personeel een huis te kopen. Om als ZZP-er een hypotheek te krijgen is niet eenvoudig. Van Klompenburg was inmiddels samen gaan werken met fiscaal-jurist Johan Stip. Dat kwam goed uit, want ik stortte mij op de huizenmarkt en kocht een huis aan de IJssel in Veessen. De zomer van 2015 was voor mij spannend of het allemaal ging lukken met de hypotheek! De financiële constructie was wat complex, maar het lukte. Van Klompenburg en Stip hebben mij uitstekend geholpen.

Maatregelen Coronavirus


Beste klanten,
Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

Verhuizing
Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek