Masterfloor

uw specialist in industriële en decoratieve vloeren

Masterfloor

Masterfloor

Decoratieve, hygiënische en industriële vloeren,
Wandsystemen en aanrijbeveiliging.

over Masterfloor

Masterfloor is hét adres voor uw nieuwe of bestaande vloer. Of het nu gaat om een industriële vloer, een decoratieve vloer of turnkey projecten: Masterfloor voorziet u van passend advies dat aansluit op uw behoeften. Door te werken met zorgvuldig gekozen vloersystemen en door de kennis en kunde van onze ervaren vloerspecialisten voorzien we u van een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die bij u past.

Het bedrijf van Harrie & Anja Wageman bestaat inmiddels bijna 20 jaar. De projecten die Masterfloor uitvoert zijn zeer gevarieerd. Van kleine parkeergarages tot sanitair op grote schepen in het buitenland.

Geschiedenis

Harrie (eigenaar) begon zijn werkzame carrière als verkopen bij een vloerenspecialist. Zijn visie botste nog wel eens met de eigenaren van het bedrijf waar Harrie werkzaam was. Hij besloot dat het anders kon en moest voor zijn klanten en is met en eigen visie begonnen aan het ondernemersavontuur. In 2003 is Masterfloor gestart als eenmanszaak en later is dit omgezet in een B.V. Er kwam personeel bij en de projecten werden groter en meer complex. Door jarenlange ervaring in de branche is Masterfloor een internationaal opererend bedrijf geworden met een grote vaste klantenkring.

Toekomst

De toekomst is….
Wat wij nog willen…

Bekijken de website op www.masterfloor.nl

De rol van Van Klompenburg

Van Klompenburg is verantwoordelijk voor de inrichting en aansturing van de administratie. Hierbij is veel aandacht voor het zo efficiënt mogelijk inrichten van de administratieve processen. Er wordt goede ondersteuning geboden bij het voeren van de administratie.

Tot slot verricht Van Klompenburg alle voorkomende advieswerkzaamheden en de salarisadministratie voor ons en maken wij gebruik van de ICT diensten die geboden wordt. Alles onder één dak.