Skip navigation MENU

Johan Stip

Eigenaar/fiscaal jurist

Ervaring leert, dat veel mensen moeite hebben met financiën, fiscale zaken, wettelijke regelgeving en de combinatie daarvan. Deze zaken spelen echter bij iedereen een bepaalde rol, zowel privé als zakelijk. Ik vind het juist heel mooi om deze, soms best wel weerbarstige, materie toegankelijk en begrijpelijk te maken. Niet alleen voor onszelf of mijn collega’s, maar voor iedereen. Dat doe ik omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een toegankelijke en optimale ondersteuning. Ik geniet er van om mijn kennis en ervaring in te zetten ten dienste van anderen. Onze toegankelijkheid wil ik waarborgen door als kantoor optimaal toegankelijk te zijn, maar ook door tarieven te hanteren die niemand angstig maken om contact met ons op te nemen.

Door oprecht aandacht aan klanten te geven, leren we onze klanten beter kennen en krijgen we inzichtelijk wat ze echt nodig hebben.

Wat mij drijft?  De continue drang om kansen voor anderen te benutten. In het bijzonder als het gaat om fiscale/belastingtechnische zaken. Naast het voorkomen van onnodige risico’s, waar we steeds alert op moeten zijn, biedt de fiscaliteit namelijk ook heel veel kansen. Het is voor mij een natuurlijke uitdaging om die kansen steeds te doorzien en die in de juiste situaties en op het goede moment te benutten.

mr. Johan Stip RB | johan@vkeb.nl

Wij werken met en zijn leverancier van:

 

Lid van: