Skip navigation MENU

Gea Hagendoorn-Pannekoek

Assistent accountant

Gea is werkzaam als assistent accountant en geniet vooral van de afwisseling in haar werk. Ze verdiept zich in wetgeving, maakt jaarrekeningen en verzorgt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Regelmatig bezoekt zij onze klanten om hen te begeleiden met de administratie(s). Daarnaast houdt zij zich binnen ons kantoor bezig met het begeleiden van stagiairs.

“Ik loop graag een stapje harder voor mijn klanten en collega’s. De combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring stelt me in staat een goed advies uit te brengen en mijn kennis te delen.”

Gea zet zich met veel plezier in voor Van Klompenburg. De onderlinge sfeer in het team en de samenwerking met onze klanten vindt zij erg prettig. “Als collega’s kunnen we op elkaar rekenen en we werken allemaal aan het beste eindresultaat voor onze klant. Dat kan alleen als we ons voortdurend scholen, elkaar voorzien van hulp en informatie en op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving, maar ook door naar elkaar op een gezonde manier scherp en kritisch te zijn”.

Gea Hagendoorn-Pannekoek | gea@vkeb.nl

Maak kennis met Gea

Bel vrijblijvend voor een afspraak

Contact

Wij werken met en zijn leverancier van:

 

Lid van: