Nieuws

Vraag voor 30 september buitenlandse BTW terug

Vraag voor 30 september buitenlandse BTW terug

De Belastingdienst wijst intermediairs erop dat de BTW die in 2015 betaald is in een ander EU-land, voor 30 september teruggevraagd moet worden. Wanneer dit niet voor 30 september gebeurd, bestaat de kans dat het andere EU-land het verzoek niet meer behandeld.

Er moet wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Zo moet de onderneming in Nederland gevestigd zijn, de goederen en diensten zijn gebruikt voor met BTW belaste bedrijfsactiviteiten en in het EU-land, waar de BTW wordt teruggevraagd, is of wordt geen BTW-aangifte gedaan.

Heeft u hier hulp bij nodig? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op.

Maatregelen Coronavirus


Beste klanten,
Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

Verhuizing
Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek