Nieuws

Vakantie…..

Vakantie…..

Regen, wind en heel weinig zon… De koudste 11 augustus ooit!

Heeft u ook last van zakelijke tegenwind of vraagt het veranderende klimaat binnen uw bedrijf om veranderingen of een koerswijziging?

Op de olympische spelen zien wij ook winst en verlies. Het ligt soms dicht bij elkaar. Er worden grote prestaties geleverd door sporters. Ze proberen het beste boven te halen. Verdriet, teleurstelling en vreugde wisselen elkaar af.

Maar wat heeft dit nu te maken met uw bedrijf?

Heel veel. U probeert een goede koers te varen met uw bedrijf en het beste uit uzelf en uw personeel boven te halen.

Maar sporters hebben een coach en zonder die coach zouden ze niet tot grote prestaties komen.

De coach ondersteunt, stuurt en motiveert zijn sporter om optimaal te kunnen presteren. Hij voert een koerswijziging door of ondersteunt bij teleurstelling. Om daarna de zaken weer goed op te pakken.

Dat is nu juist wat wij voor u willen zijn.

Wij willen uw coach zijn en u ondersteunen en begeleiden naar goede prestaties met uw bedrijf. Gaat het minder dan helpen wij om eventueel een nieuwe koers te varen. Gaat het goed dan kijken wij of er verbeterpunten zijn of dat er bijvoorbeeld een bv moet komen of meerdere bv’s.

Dus neem contact op en laat u coachen naar betere prestaties en een gezond bedrijf.

Maatregelen Coronavirus


Beste klanten,
Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

Verhuizing
Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek