Nieuws

De laatste ontwikkelingen binnen SnelStart

De laatste ontwikkelingen binnen SnelStart

Snelstart heeft nieuwe ontwikkelingen bekend gemaakt en doorgevoerd: SnelStart Web

Van Klompenburg en Bonestroo is dealer van het softwareprogramma SnelStart.
SnelStart is een slimme boekhoudoplossing voor ondernemers, die het mogelijk maakt dat iedere ondernemer kan boekhouden en eenvoudig kan samenwerken met een accountant. Het programma heeft een hoge betrouwbaarheidsfactor en is continue bezig met optimaliseren. Zo heeft SnelStart recent interessante ontwikkelingen doorgevoerd onder de naam SnelStart Web.

 

Inkoopfacturen en bonnen eenvoudig verwerken in uw boekhouding

Robotisering is een hippe kreet in de accountancy. Wij noemen het liever ‘boekhouden makkelijk maken’. In SnelStart Web zijn stappen gezet om het verwerken van inkoopfacturen en bonnen verder te automatiseren. Wanneer u een factuur of bonnetje uploadt naar uw administratie, worden data, bedragen, leveranciers en bon-/factuurnummers automatisch door onze software herkend. U bevestigt de herkende waarde, en de bon wordt verder automatisch geboekt. Zo eenvoudig kan het dus zijn.

Automatische herkenning via SnelStart Web is per direct beschikbaar voor elke klant die al werkt met een Online licentie.

Bron: https://www.snelstart.nl/blog/snelstart-onthult-3x-klantwaarde-tijdens-de-accountancy-expo

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het softwareprogramma? Onze medewerkers hebben in de loop van de jaren veel ervaring met SnelStart boekhoudsoftware opgebouwd. Graag richten zij de administratie voor u zo efficiënt mogelijk in. Mocht u op dit moment nog niet met SnelStart werken, dan kunt u dit programma nog 3 maanden gratis proberen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Posted in Nieuws