Skip navigation MENU

Belastingadvies

Belasting besparen dat wil iedereen

Belasting zien vele particulieren en ondernemers enkel als een lastige verplichting. Voor ons administratiekantoor in Oldebroek is het gelukkig meer. Als specialisten verdiepen wij ons namelijk graag in de fiscale regelgeving rondom belastingadvies. Zo kunnen wij u als ondernemer of particulier voorzien van doorlopende belastingadviezen.

Belastingadvies in iedere fase

U ontkomt als belastingplichtige niet aan het betalen van belasting, in welke fase van uw leven u zich ook bevindt. Als ondernemer of particulier, werkend of gepensioneerd. Of het nu loon- of inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting of schenkbelasting betreft, u krijgt er mee te maken. Toch zijn er een hoop mogelijkheden te onderzoeken om uw belastingen zo minimaal mogelijk te houden. Ons team van specialisten zoekt het graag voor u uit.

Persoonlijk en deskundig advies nodig?

Laat u vrijblijvend informeren door onze belastingadviseurs.

Neem contact op

Doorlopend op de hoogte van ontwikkelingen en veranderingen

Onze belastingadviseurs zijn doorlopend op de hoogte van de blijvende veranderingen en ontwikkelingen betreft belastingadvies. Hierdoor kunnen wij u altijd optimaal adviseren en op de hoogte stellen van wat past bij uw situatie of onderneming.

Naast kennis en ervaring op het gebied van belastingadvies, is het belangrijk dat wij u leren kennen. Wij hechten dan ook veel waarde aan een uitgebreide en persoonlijke kennismaking, waarin wij uw situatie bespreken en ons in uw onderneming of organisatie onderdompelen. Door in u te investeren kunnen wij u voorzien van een eerlijk advies en van diensten die aansluiten bij uw toekomst, de toekomst van uw onderneming of organisatie.

Wij ondersteunen u graag bij :

 • Het begeleiden bij het aangaan van samenwerkingsverbanden (bijvoorbeeld vennootschap onder firma, maatschap of coöperatieve vereniging).
 • Het omzetten van een eenmanszaak naar een BV.
 • Het begeleiden bij de oprichting van een BV.
 • Het begeleiden van een herstructurering binnen fiscale eenheid, via een bedrijfsfusie, een juridische fusie en/of een juridische splitsing.
 • Het oprichten van een vrijgestelde beleggingsinstelling.
 • Het begeleiden bij een bedrijfsoverdracht of bedrijfsopvolging.
 • Het begeleiden rondom de oudedagsvoorziening van een directeur-grootaandeelhouder (dga).
 • Het opstellen van overeenkomsten, zoals leningsovereenkomsten en managementovereenkomsten.
 • Ondersteuning bieden in bezwaar- en beroepsprocedures.
 • Als executeur optreden namens erfgenamen.
 • Het optreden als bewindvoerder.

Wenst u persoonlijk en deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren door onze belastingadviseurs.

Onze diensten

Advies voor in uw situatie

Wenst u persoonlijk en deskundig advies?
Neemt u gerust contact met ons op!

Wij werken met en zijn leverancier van:

 

Lid van: