Skip navigation MENU

Advies en begeleiding voor familiebedrijven

Zaken om tijdig over na te denken

Nergens is de betrokkenheid zo groot en wilskracht zo sterk als binnen een familiebedrijf. Maar de verwevenheid van familie en een onderneming is ook complex. In een familiebedrijf heeft u te maken met persoonlijke en zakelijke belangen. Een juiste balans in deze belangen vraagt om een gedegen aanpak.

Samenwerken met familie binnen uw bedrijf

Zolang zich geen bijzondere situaties voordoen binnen een familiebedrijf lopen de werkzaamheden rustig door. Dat wordt anders wanneer het gaat om bijvoorbeeld het verkopen van het bedrijf, fusies, opvolging of uitbreiding. Dit kan zomaar de nodige spanningen binnen uw familie opleveren.

Wacht niet te lang!

Laat u goed en tijdig informeren over de mogelijkheden

Neem contact op

Begeleiden families en familiebedrijven

Hoe fijn is het dan wanneer u kunt vertrouwen op een geheel afhankelijke partij, die uit ervaring weet hoe het werkt met alle belangen binnen uw familiebedrijf? Bij Van Klompenburg adviseren en begeleiden wij families en familiebedrijven als het gaat om o.a. familiestatuten, bedrijfsopvolging, bedrijfsuitbreiding, fusies of verkoop. Wij streven hierin naar het hoogst haalbare. Uw familie op één lijn, een succesvol bedrijf én iedereen in zijn kracht. De verbinding tussen uw eigendom, onderneming en familie is de basis voor een duurzame bedrijfsvoering.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een goede onderlinge balans binnen uw familie en onderneming met ons te bespreken. We staan u graag te woord!

Kunnen we iets voor u betekenen?
Laat het ons gerust weten!
Advies voor in uw situatie

Andere diensten

Wij werken met en zijn leverancier van:

 

Lid van: