Skip navigation MENU

Advies voor in uw situatie

Wat kunnen wij voor u betekenen

Financiën, administratie en belastingzaken zijn een deel van uw bestaan en passeren elke nieuwe levensfase. Dit begint al bij de aangifte van een geboorte en gaat door tot na overlijden. Als administratie- en belastingadviseurs groeien en leven wij met u mee. Wij zijn Van Klompenburg en staan u graag bij in onze dienstverlening, passend bij de fase waarin u zich bevindt.

“Met onze kennis en expertise kunnen wij u dagelijks bijstaan, zowel privé als zakelijk. Helder advies en praktische ondersteuning die aansluit bij uw uitdagingen. Onze betrokken medewerkers kijken kritisch en onafhankelijk naar uw situatie of onderneming. Om kansen en risico’s te signaleren, maar ook om u af en toe een spiegel voor te houden. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen voor uzelf, uw omgeving of om uw onderneming sterker, wendbaarder en succesvoller te maken.”

Geboorte

Bij een geboorte komt u direct in aanraking met de belastingdienst. U moet binnen drie dagen na de geboorte van uw baby aangifte doen. Als u geboorteaangifte doet, stelt de ambtenaar van de burgerlijke stand een geboorteakte op. De geboorteakte is het juridische bewijs van de geboorte. Zonder dit bewijs heeft uw kind geen identificatie. De Sociale Verzekeringsbank krijgt deze gegevens automatisch door in verband met de kinderbijslag. De belastingdienst kan toeslagen toekennen als kind gebonden budget en kinderopvangtoeslag.

Naar school

School en belastingen hebben alles met elkaar te maken. Dat begint al bij de kinderopvang (denk aan de kinderopvangtoeslag). Maar ook als een kind verder gaat studeren: in hoeverre zijn de studiekosten dan aftrekbaar? En wat kunnen ouders hierin betekenen?

Werk zoeken

Ook hier spelen belastingen een belangrijke rol. Moet u nu wel of niet rekening laten houden met de loonheffingskorting? En hoeveel houdt u netto nu eigenlijk over van het salaris dat u gaat verdienen?

Relatie & samenleven

Welke keuze je ook maakt, samenwonen (met of zonder samenlevingscontract), geregistreerd partnerschap, trouwen, alles heeft zijn eigen juridische en fiscale gevolgen.

Huis kopen

Gaat u een huis kopen, dan is het belangrijk te weten waar u rekening mee moet houden. De koop van een huis is veelal de grootste investering in iemands leven. Hoe gaat u het huis financieren? Welke gevolgen heeft de koop van een eigen woning voor uw belastingaangifte? Welke kosten voor u eigen woning kunt u aftrekken?

Testament

Ook belangrijk om tijdig mee bezig te zijn, is het (laten) opstellen van een levenstestament (voor de periode vanaf nu tot aan het moment van overlijden) en testament (hoe de nalatenschap dient te worden geregeld).

Onze diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

KUNNEN WIJ IETS VOOR U BETEKENEN?
Neem contact op voor advies!

Wij werken met en zijn leverancier van:

 

Lid van: