Administratiekantoor Wezep

Wij nemen uw zorgen uit handen!   Of stuur ons een bericht:
  Vul onderstaand formulier en wij nemen contact
  met u op.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

  Van Klompenburg en Bonestroo wordt door
  klanten beoordeeld met een 10 uit 10 op basis
  van 2 recensies  Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Wezep? Van Klompenburg en Bonestroo is gevestigd op slechts 10 minuten rijden van Wezep, in Oldebroek. Wij richten ons op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor gedegen en gespecialiseerde kennis kunt u bij ons aankloppen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

  Diensten Administratiekantoor Wezep

  Bij Van Klompenburg kunt u terecht voor tal van diensten:

  • Administratieve dienstverlening
  • Belastingadvies
  • Salarisadministratie
  • Agrarisch advies
  • Vermogensbeheer
  • Nalatenschapplanning
  • Financiële planning
  • Vermogensbeheer

  Wilt u meer weten over een van deze diensten? Wij gaan graag met u om de tafel om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Fiscaal en juridisch advies

  Wist u dat u bij ons kantoor ook terecht kunt voor fiscaal en juridisch advies? Wij zijn namelijk niet zomaar een administratiekantoor in de omgeving van Wezep. Wij hebben een fiscalist in huis, die u kan bij staan en advies kan geven in deze zaken. U kunt ons gerust een fullservice administratiekantoor noemen. Heeft u vragen omtrent fiscale of juridische zaken? Ook dan kunt u contact met ons opnemen of loop gerust eens bij ons binnen. Een van de kenmerken van ons kantoor is dat de deur altijd voor u open staat.

  administratiekantoor Wezep

  Onze werkwijze

  Wij doen alles in samenspraak met u. Wij verzorgen een heldere, tussentijdse rapportages, prognoeses en eventueel begrotingen. Wij verzorgen ook het sluitstuk van uw administratie, de jaarrekening. Daarbij vinden wij het van belangrijk om verder te kijken dan alleen cijfers. Op een betrokken manier proberen we de samenwerking tot een succes te maken.

  Administratiekantoor Wezep nodig? Neem contact op!

  U bent op zoek naar een administratiekantoor in Wezep, of u wilt misschien wel overstappen. Door middel van een vrijblijvend gesprek maken wij graag kennis met u en vertellen wij u meer over de mogelijkheden en over hoe u geld (voor uw bedrijf) kunt besparen. Laat u informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen via info@vkeb.nl of per telefoon op het nummer: 0525-631593. Wij staan graag voor u klaar!

  Maatregelen Coronavirus


  Beste klanten,
  Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

  Verhuizing
  Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek