Skip navigation MENU

Administratiekantoor Wezep

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Wezep? Van Klompenburg en Bonestroo is gevestigd op slechts 10 minuten rijden van Wezep, in Oldebroek. Wij richten ons op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor gedegen en gespecialiseerde kennis kunt u bij ons aankloppen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Diensten Administratiekantoor Wezep

Bij Van Klompenburg kunt u terecht voor tal van diensten:

  • Administratieve dienstverlening
  • Belastingadvies
  • Salarisadministratie
  • Agrarisch advies
  • Vermogensbeheer
  • Nalatenschapplanning
  • Financiële planning
  • Vermogensbeheer

Wilt u meer weten over een van deze diensten? Wij gaan graag met u om de tafel om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Fiscaal en juridisch advies

Wist u dat u bij ons kantoor ook terecht kunt voor fiscaal en juridisch advies? Wij zijn namelijk niet zomaar een administratiekantoor in de omgeving van Wezep. Wij hebben een fiscalist in huis, die u kan bij staan en advies kan geven in deze zaken. U kunt ons gerust een fullservice administratiekantoor noemen. Heeft u vragen omtrent fiscale of juridische zaken? Ook dan kunt u contact met ons opnemen of loop gerust eens bij ons binnen. Een van de kenmerken van ons kantoor is dat de deur altijd voor u open staat.

Onze werkwijze

Wij doen alles in samenspraak met u. Wij verzorgen een heldere, tussentijdse rapportages, prognoeses en eventueel begrotingen. Wij verzorgen ook het sluitstuk van uw administratie, de jaarrekening. Daarbij vinden wij het van belangrijk om verder te kijken dan alleen cijfers. Op een betrokken manier proberen we de samenwerking tot een succes te maken.

Administratiekantoor Wezep nodig? Neem contact op!

U bent op zoek naar een administratiekantoor in Wezep, of u wilt misschien wel overstappen. Door middel van een vrijblijvend gesprek maken wij graag kennis met u en vertellen wij u meer over de mogelijkheden en over hoe u geld (voor uw bedrijf) kunt besparen. Laat u informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen via info@vkeb.nl of per telefoon op het nummer: 0525-631593. Wij staan graag voor u klaar!

Meer dan een administratiekantoor

Onze diensten

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Wij werken met en zijn leverancier van:

Lid van: