Administratiekantoor Oosterwolde

Wij staan graag voor u klaar! Of stuur ons een bericht:
Vul onderstaand formulier en wij nemen contact
met u op.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

Van Klompenburg en Bonestroo wordt door
klanten beoordeeld met een 10 uit 10 op basis
van 2 recensiesU bent op zoek naar een administratiekantoor in Oosterwolde. Dan bent u bij Van Klompenburg en Bonestroo aan het juiste adres. U vindt ons administratiekantoor in Oldebroek, op slechts 5 minuten rijden van Oosterwolde. Inmiddels bestaan we meer dan 10 jaar en hebben wij ook in Oosterwolde en omgeving een groot klantenbestand opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor al uw administratieve zaken, maar ook voor fiscaal en juridisch advies.

Onze werkwijze

Wij geven de klanten de aandacht die ze verdienen. Op een betrokken manier proberen wij de samenwerking tot een succes te maken. Wij zijn een administratiekantoor met veel lokale klanten uit de omgeving van Oosterwolde, Elburg, Oldebroek, Wezep, Nunspeet en Zwolle. Wij verzorgen heldere, tussentijdse rapportages, prognoeses en eventueel begrotingen. Wij verzorgen ook het sluitstuk van uw administratie, de jaarrekening. Daarbij vinden wij het van belangrijk om verder te kijken dan alleen cijfers.

Voor wat kunt u bij ons terecht?

  • Administratieve dienstverlening
  • Belastingadvies
  • Salarisadministratie
  • Agrarisch advies
  • Vermogensbeheer
  • Nalatenschapplanning
  • Financiële planning
  • Fiscaal en juridisch advies
  • Vermogensbeheer

Zoals gezegd kunt u bij ons dus ook terecht voor fiscaal en juridisch advies. Iets wat u misschien niet direct verwacht bij een administratiekantoor, maar wij hebben een fiscalist in huis die op dit gebied advies en hulp kan bieden. Wilt u meer hierover of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op!

administratiekantoor Oosterwolde

Administratiekantoor Oosterwolde?

Heeft u een administratiekantoor uit de omgeving van Oosterwolde nodig? Van Klompenburg en Bonestroo staat graag voor u klaar. Ook als u met de gedachte speelt om over te stappen van administratiekantoor. Neem contact met ons op of loop eens bij ons binnen voor een vrijblijvend gesprek. Onze deur staat altijd voor u open. U kunt ons bereiken via info@vkeb.nl of via het telefoonnummer 0525-631593.