Administratiekantoor Kampen

Uw betrokken hulp op administratief gebied!   Of stuur ons een bericht:
  Vul onderstaand formulier en wij nemen contact
  met u op.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

  Van Klompenburg en Bonestroo wordt door
  klanten beoordeeld met een 10 uit 10 op basis
  van 2 recensies  Het voeren van een administratie is niet eenvoudig, daarom is het raadzaam om een administratiekantoor in Kampen in te schakelen. Van Klompenburg en Bonestroo is het administratiekantoor in de regio Kampen dat u kan helpen met uw administratie. Betrokkenheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Wij kunnen u bijstaan met al uw financiële zaken, om de basis van uw bedrijf goed neer te zetten. Wij zijn zelf niet gevestigd in Kampen, maar in het nabij liggende Oldebroek. Uiteraard kunnen wij u in Kampen ook van dienst zijn, inmiddels hebben wij al een groot klantenbestand in deze Hanzestad opgebouwd.

  Administratiekantoor Kampen: Wij staan u altijd ten zijde

  Voor alles op financieel gebied kunt u bij ons administratiekantoor in de regio Kampen terecht. Wanneer u hulp nodig heeft als particulier met zaken als financiële planning of nalatenschapsplanning kunt u ons inschakelen. Maar als u een bedrijf heeft, komen daar ook heel wat administratieve zaken om de hoek kijken. Denk dan alleen al maar eens aan de verwerking van salarisadministratie. Met alle zaken op financieel gebied staat van Klompenburg en Bonestroo u altijd ten zijde!

  administratiekantoor Kampen

  U staat centraal bij administratiekantoor Kampen

  U bent bij ons geen nummertje. Persoonlijke aandacht én contact, dat is waar we waarde aan hechten. Heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of even binnen lopen bij ons administratiekantoor. Geen vraag is ons te veel. Als u op zoek bent naar een betrokken administratiekantoor in Kampen dat echt met u meedenkt, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt een beroep doen op onze jarenlange ervaring op financieel gebied.

  Contact administratiekantoor Kampen

  Wilt u meer weten over ons administratiekantoor of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen via info@vkeb.nl of bellen op 0525-631593. Zoals gezegd is ons administratiekantoor dus gevestigd in Oldebroek. Maar als u op zoek bent naar een administratiekantoor in Kampen, kunt u ook gerust bij ons aankloppen. Wij helpen u graag en u kunt altijd bij ons binnen lopen.

  Maatregelen Coronavirus


  Beste klanten,
  Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

  Verhuizing
  Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek