Administratiekantoor Elburg

Voor alles op financieel gebied!   Of stuur ons een bericht:
  Vul onderstaand formulier en wij nemen contact
  met u op.

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

  Van Klompenburg en Bonestroo wordt door
  klanten beoordeeld met een 10 uit 10 op basis
  van 2 recensies  Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren administratiekantoor in Elburg? Zowel voor bedrijven als voor particulieren? Van Klompenburg en Bonestroo is u dan graag van dienst. Wij zijn het administratiekantoor in de regio Elburg waarbij u als klant centraal staat. En dat betekent persoonlijke aandacht en u kunt altijd terugvallen op ons. Wij verzorgen uw financïele administratie en dat kan heel divers zijn. Van jaarrekeningen tot salarisadministratie en van belastingadvies tot planning. Bij Van Klompenburg en Bonestroo bent u aan het juiste adres!

  Betrokkenheid voorop bij administratiekantoor Elburg

  Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Tegenwoordig zien we dat veel administratiekantoren ‘machinaal’ te werk gaan. Echter, wij zijn er van overtuigd dat u als klant echt de aandacht verdiend. Want alleen dan kan de basis van uw bedrijf, de financiële administratie, goed neergezet worden. Het is daarbij ontzettend belangrijk om verder te kijken dan alleen cijfers. Van Klompenburg en Bonestroo streeft naar een betrokken samenwerking die succes oplevert!

  Over van Klompenburg en Bonestroo

  In 2006 is Van Klompenburg & Bonestroo opgericht door Steven van Klompenburg. In eerste instantie nog als zelfstandige. Inmiddels is het administratiekantoor uitgegroeid met meerdere medewerkers en is Johan Stip mede-eigenaar van het kantoor. Klanten over de hele Veluwe worden bediend. Van Zwolle tot Ermelo, van Elburg tot zelfs de Waddeneilanden.

  Wat ons anders maakt dan de rest? Wij kijken naar het geheel van een bedrijf en niet naar een specifiek onderdeel. Dit is belangrijk omdat alles aan elkaar hangt. De organisatie moet in zijn geheel kloppen. Het maakt niet uit of het nu fiscaal, financieel, verzekeringen of automatisering betreft. Wij heten u hartelijk welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken met ons.

  adminstratiekantoor elburg

  Administratiekantoor in Elburg: voor al uw financiële zaken

  Bij de administratie binnen een bedrijf komt ontzettend veel kijken. Het kan dan soms ook wel eens lastig zijn om het overzicht te houden. Daarom doet u er goed aan om een administratiekantoor in Elburg in te schakelen. Van Klompenburg en Bonestroo staat u altijd ten zijde. U kunt altijd terecht met vragen en wij dragen zorg voor al uw financiële zaken. Wij leveren diversie diensten op financieel gebied. Denk aan administratieve dienstverlening belastingadvies, salarisadministratie, financiële planning en ga zo maar door.

  Neem contact op

  Wij zijn als administratiekantoor niet in Elburg gevestigd, maar in Oldebroek aan de Elzenweg 2. Maar wij hebben een groot klantenbestand opgebouwd. Wilt u meer weten over ons administratiekantoor? Of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kunt u snel doen via het contactformulier aan de linkerzijde van deze pagina. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0525-631593 of mailen via info@vkeb.nl. De deur staat bij ons altijd open, loop dus gerust even binnen.

  Maatregelen Coronavirus


  Beste klanten,
  Wij willen u vragen om ons kantoor niet te bezoeken. Het heeft onze voorkeur om via telefoon of mail contact met ons op te nemen en dan te overleggen. Dit gezien de adviezen van de overheid en het RIVM. Dan kunnen wij u ondersteunen en overleggen via de telefoon. Uw gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u mailen of in de brievenbus deponeren of als het mappen zijn in een doos in ons voorportaal neerzetten aan de Spronksweg 1a te Oldebroek. Hartelijk dank voor uw medewerking en meedenken.

  Verhuizing
  Voor degenen die het nog niet hadden gelezen: ons nieuwe adres is Spronksweg 1a, 8096 Oldebroek