Skip navigation MENU

Administratiekantoor Elburg

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren administratiekantoor in Elburg? Zowel voor bedrijven als voor particulieren? Van Klompenburg en Bonestroo is u dan graag van dienst. Wij zijn het administratiekantoor in de regio Elburg waarbij u als klant centraal staat. En dat betekent persoonlijke aandacht en u kunt altijd terugvallen op ons. Wij verzorgen uw financïele administratie en dat kan heel divers zijn. Van jaarrekeningen tot salarisadministratie en van belastingadvies tot planning. Bij Van Klompenburg en Bonestroo bent u aan het juiste adres!

Betrokkenheid voorop bij administratiekantoor Elburg

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Tegenwoordig zien we dat veel administratiekantoren ‘machinaal’ te werk gaan. Echter, wij zijn er van overtuigd dat u als klant echt de aandacht verdiend. Want alleen dan kan de basis van uw bedrijf, de financiële administratie, goed neergezet worden. Het is daarbij ontzettend belangrijk om verder te kijken dan alleen cijfers. Van Klompenburg en Bonestroo streeft naar een betrokken samenwerking die succes oplevert!

Over van Klompenburg en Bonestroo

In 2006 is Van Klompenburg & Bonestroo opgericht door Steven van Klompenburg. In eerste instantie nog als zelfstandige. Inmiddels is het administratiekantoor uitgegroeid met meerdere medewerkers en is Johan Stip mede-eigenaar van het kantoor. Klanten over de hele Veluwe worden bediend. Van Zwolle tot Ermelo, van Elburg tot zelfs de Waddeneilanden.

Wat ons anders maakt dan de rest? Wij kijken naar het geheel van een bedrijf en niet naar een specifiek onderdeel. Dit is belangrijk omdat alles aan elkaar hangt. De organisatie moet in zijn geheel kloppen. Het maakt niet uit of het nu fiscaal, financieel, verzekeringen of automatisering betreft. Wij heten u hartelijk welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken met ons.

Administratiekantoor in Elburg: voor al uw financiële zaken

Bij de administratie binnen een bedrijf komt ontzettend veel kijken. Het kan dan soms ook wel eens lastig zijn om het overzicht te houden. Daarom doet u er goed aan om een administratiekantoor in Elburg in te schakelen. Van Klompenburg en Bonestroo staat u altijd ten zijde. U kunt altijd terecht met vragen en wij dragen zorg voor al uw financiële zaken. Wij leveren diversie diensten op financieel gebied. Denk aan administratieve dienstverlening belastingadvies, salarisadministratie, financiële planning en ga zo maar door.

Neem contact op

Wij zijn als administratiekantoor niet in Elburg gevestigd, maar in Oldebroek aan de Elzenweg 2. Maar wij hebben een groot klantenbestand opgebouwd. Wilt u meer weten over ons administratiekantoor? Of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0525-631593 of mailen via info@vkeb.nl. De deur staat bij ons altijd open, loop dus gerust even binnen.

Meer dan een administratiekantoor

Onze diensten

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Wij werken met en zijn leverancier van:

Lid van: